We're sorry, but this language is not yet fully spellchecked.
Chork | Let's Create. Let's Prove. Let's GO!

Våra tjänster

Digital annonsering

Digital reklam och grafiska lösningar är ett måste i vår moderna värld idag. På Chork vet vi det väldigt bra, och därför kommer vi att göra allt för att se till att dina digitala skapelser och grafiska lösningar kommer att vara ingenting annat än enastående. Vi har ett mycket skickligt, kreativt och begåvat team som kan skapa grafiska och digitala lösningar i alla möjliga aspekter. Vare sig det skulle vara logotyper, digital reklam eller vad du än kan tänka på!

Printed annonsering

Reklam är en nödvändighet utanför den digitala världen också. På Chork levererar vi några av de absolut bästa möjliga kvalitetsutskrifterna. Vårt team och teknik kommer att se till att det är enklare reklamfilm eller storskalig annonsering, vi kommer att leverera enastående resultat, antingen som enbart utskrift eller en lösning för att säkerhetskopiera dina grafiska och digitala lösningar!

Vackra webbplatser och butiker

Vi är mycket medvetna om Chork, att vi lever i en digital värld och därför måste vi programmera i en digital värld också. Vi har ett mycket skickligt team av webbintegratörer och programmörer på Chork, för att se till att vi levererar en tillfredsställande produkt varje gång. Våra grafiska designers arbetar utomordentligt bra tillsammans med våra webintegratörer, för att göra alla möjliga tänkanden om en slutprodukt, en möjlighet!

Enastående fotografi

På Chork har vi ett mycket kompetent fotograferingsteam. De kommer att göra vad de kan för att få det perfekta skottet för dig och ditt företag. Oavsett om det skulle vara allt från produktfotografering till en webbshop, medarbetarporträtt eller fotografering på plats! Vår fotograferingsteam kommer att se till att varje produkt från Chork, kommer att vara original! Inget behov av lager bilder!

Social Media Creation

Social Media är en stor faktor i dagens reklam- och marknadsföringslösningar. Varje företag i dag är på ett sätt tvunget att vara en del av en social media. Sociala medier är ett utmärkt sätt att kommunicera med kunder. På Chork har vi ett lag som är dedikat till sociala medier lösningar! Vårt team kommer att se till att du får bästa möjliga frontbild, oavsett vad Social Media du kan tänka dig! Det spelar ingen roll om du börjar från början eller bara vill optimera en redan befintlig lösning!

Ska vi inte komma igång?