We're sorry, but this language is not yet fully spellchecked.
Chork | Let's Create. Let's Prove. Let's GO!

Våre tjenester

Digital annonsering

Digital reklame og grafiske løsninger er et must i vår moderne verden i dag. På Chork vet vi det veldig bra, og derfor vil vi gjøre alt for å være sikker på at dine digitale kreasjoner og grafiske løsninger vil være noe annet enn enestående. Vi har et svært dyktig, kreativt og talentfullt team i stand til å skape grafiske og digitale løsninger i alle mulige aspekter. Hvorvidt det ville være logoer, digital reklame eller hva du muligens kunne tenke på!

Printed annonsering

Annonsering er en nødvendighet utenfor den digitale verden også. På Chork leverer vi noen av de aller beste kvalitetsutskriftene. Vårt team og teknologi vil sørge for at enten det er enkle flygeblad eller storskalaannonsering, leverer vi fremragende resultater, enten som en utskrift eller en løsning for å sikkerhetskopiere dine grafiske og digitale løsninger!

Vakre nettsteder og butikker

Vi er veldig oppmerksomme på Chork, at vi lever i en digital verden, og derfor må vi også programmere i en digital verden. Vi har et dyktig team av webintegratorer og programmerere på Chork, for å sikre at vi vil levere et tilfredsstillende produkt hver gang. Våre grafiske designere arbeider ekstraordinært godt sammen med våre webintegratorer, for å gjøre alle mulige tanker om et sluttprodukt, en mulighet!

Utestående fotografi

På Chork har vi et meget dyktig fotograferingsteam. De vil gjøre alt de kan for å få det perfekte skuddet for deg og din bedrift. Enten det ville være alt fra produktfotografering til en nettbutikk, ansattes portretter eller fotografering på stedet! Vår fotograferingsteam vil sørge for at hvert produkt fra Chork, blir originalt! Ingen behov for lager bilder!

Social Media Creation

Sosiale medier er en stor faktor i dagens reklame- og markedsføringsløsninger. Hver virksomhet i dag er på en måte tvunget til å være en del av en sosial media. Social Media er en fin måte å kommunisere med kunder på. På Chork har vi et team som er dedikert til sosiale medier løsninger! Vårt team vil sørge for at du får det beste frontbildet, uansett hva Social Media du muligens kan tenke på! Det spiller ingen rolle om du vil starte fra scratch eller bare ønsker å optimalisere en allerede eksisterende løsning!

Skal vi ikke bare komme i gang?