We're sorry, but this language is not yet fully spellchecked.
Chork | Let's Create. Let's Prove. Let's GO!

Om oss

Om oss

Chork är ett välgrundat företag med sina rötter planterade i Danmark. Medarbetarna på Chork är mycket skickliga och utbildade i exakt vad de gör. Vidare är medarbetarna mycket skickliga för att förstå varje andras färdigheter, vilket resulterar i ett utmärkt teamarbete.

Vi presterar varje dag och arbetar nära våra kunder, för att skapa de bästa, mest exceptionella och spännande reklam- och medielösningarna varje dag. Vi är öppna och försöker förstå våra kunder på ett sådant sätt att vi inte är rädda för att lära oss något nytt, försöka nya eller olika lösningar och utöka våra horisonter.

Vad vi gör

På Chork erbjuder vi en massa lösningar och tjänster. Varje lag och grupp har utbildats i lagarbete för att se till att det som vår klient vill ha är möjligt, oavsett hur stor uppgiften eller förfrågan! Vi gör allt från grafisk lösning till utskrivna alternativ. Endera på egen hand, eller använda en av lösningarna för att återställa de andra lösningarna! Varje produkt från Chork kommer att vara original, och tillsammans kommer vi att se till att du kommer att få vad du förväntar dig - utan att behöva använda unoriginal work!

Vårt uppdrag

På Chork har vi inte själva ett uppdrag på egen hand. Vi har ett uppdrag med våra kunder att nå ett slutmål för att se till att våra kunder får exakt det slutresultat som de förutsåg. När vi pratar om lagarbete talar vi inte bara om samarbete mellan våra anställda på Chork, vi talar också om samarbete mellan våra kunder. Genom att göra det ser vi till att alla, särskilt våra kunder, är glada!

Våra mål

Vi behandlar våra kunder på ett sådant sätt att vi får dem att känna sig en del av företaget medan vi arbetar tillsammans för att skapa en slutprodukt. Vi lyssnar på våra kunder och gör vårt bästa för att förstå exakt vad våra kunder vill ha.

Låt oss arbeta ihop.