We're sorry, but this language is not yet fully spellchecked.
Chork | Let's Create. Let's Prove. Let's GO!

Om oss

Om oss

Chork er en veletablert bedrift med sine røtter plantet i Danmark. Medarbeiderne på Chork er svært dyktige og trent i akkurat det de gjør. Videre er medarbeiderne svært dyktige på å forstå hverandres ferdigheter, noe som resulterer i fremragende teamarbeid.

Hver dag utfordrer vi oss og jobber nært med våre kunder, for å skape de beste, mest eksepsjonelle og spennende reklame- og medieløsninger hver dag. Vi er åpne og prøver å forstå våre kunder på en slik måte at vi ikke er redd for å lære noe nytt, prøve nye eller forskjellige løsninger og utvide våre horisonter.

Hva vi gjør

På Chork tilbyr vi mange løsninger og tjenester. Hvert lag og gruppe har blitt opplært i samarbeid for å sikre at det vår klient ønsker, vil være mulig, uansett hvor stor oppgave eller forespørsel! Vi gjør alt fra grafisk løsning til trykte alternativer. Enten på egen hånd, eller ved hjelp av en av løsningene for å støtte de andre løsningene opp igjen! Hvert produkt fra Chork vil være originalt, og sammen vil vi sørge for at du får det du forventer - uten å måtte bruke uoriginal arbeid!

Vårt oppdrag

På Chork har vi ikke egentlig et oppdrag alene. Vi har et oppdrag med våre kunder for å nå et endelig mål for å sikre at våre kunder får nøyaktig sluttresultatet de forutså. Når vi snakker om samarbeid, snakker vi ikke bare om samarbeid mellom våre ansatte hos Chork, vi snakker også om samarbeid mellom våre kunder. Ved å gjøre det, sørger vi for at alle, spesielt våre kunder, er glade!

Våre mål

Vi behandler våre kunder på en slik måte at vi får dem til å føle seg som en del av selskapet mens vi jobber sammen for å skape et sluttprodukt. Vi lytter til våre kunder og vil gjøre vårt beste for å forstå nøyaktig hva våre kunder ønsker.

La oss jobbe sammen.