Om Os

Hvem er vi?

Chork er en veletableret virksomhed, med sine rødder plantet i Danmark. Vores medarbejdere hos Chork er meget dygtige på hver deres forskellige felter, og derudover er de også meget dygtige til at arbejde sammen og forstå hinandens færdigheder, hvilket resulterer i fantastisk samspil mellem afdelingerne.

Vi arbejder hver dag med nye projekter og arbejder tæt med vores klienter for at skabe det bedste, mest banebrydende og fantastiske markedsføring muligt. Vi er åbne overfor nye idéer og prøver altid at forstå vores klienters idéer og er ikke bange for at lære noget nyt, prøve noget nyt og udvide vores horisont.

Hvad laver vi?

Hos Chork tilbyder vi en helt masse forskellige løsninger. Hvert team og gruppe er oplært til at arbejde godt sammen for at sikre, at vores klienters ønsker imødekommes. Uanset hvor stor en opgave kunden giver os! Vi laver alt fra grafiske opgaver, til trykt reklamemateriale, enten for sig selv, eller ved at blandt vores løsninger sammen os skabe nye. Ethvert produkt fra Chork er originalt, og sammen sikre vi os at I får præcis hvad i forventer af os - uden behovet for at benytte uoriginalt arbejde.

Vores mission

Hos Chork har vi egentlig ikke en mission for os selv. Vi har en mission sammen med vores kunder om at nå et resultat, som som sikre kunden det resultat som er ønskes. Når vi taler om teamwork taler vi ikke udelukkende om det som findes mellem vores medarbejdere, men også om det vi har med vores kunder. Ved at benytte den strategi, sikre vi os at vi alle, specielt vores kunder, er glade og tilfredse med resultetet.

Vores mål

Vi behandler vores kunder på en sådan måde, at de føler sig som ”en del” af vores virksomhed, mens vi arbejder sammen mod målet og det færdige produkt. Vi lytter til vores kunder og gør vores beste for at forstå PRÆCIS hvad vores kunder ønsker.

Lad os arbejde sammen.